Celcom Prepaid & Data Plan

Pada zaman dahulu, gua pernah berkira-kira untuk mengambil data plan ni. Senang sikit nak bersosial secara maya. Lagi satu senang sikit nak publish artikel melalui semakpon. Tapi itu dulu la.

Sekarang ni pengguna prepaid dah tak perlu nak bayar mahal-mahal ambil data plan. Maklumat lanjut boleh dail *119# untuk subscribe daily, weekly atau montly punya broadband. Gua punya keperluan pun bukan sepanjang masa nak guna mobile. RM5/hari cukup.

Macam mana nak guna?

Taip Broadband Daily atau Broadband Weekly atau Broadband Monthly dan hantar ke 28882

Kemudian buat pengesahan Broadband Yes. Beres.

Senarai Perkhidmatan dan Harga bagi Broadband Celcom

Daily = RM5
Weekly = RM18
Monthly = RM50

Posted from WordPress for Android

Related Posts: