Contact

Gua dah buang Contact Form. Makin lama makin menyusahkan!

Email saja: diperakui<|>gmail.com

11 thoughts on “Contact”

  1. salam bro..nak tya sangat2.. mak saya org sarawak ic 13, ayah org kedah.. tapi saya lahir di sarawak n ic 13..layak tak dpt elaun biw or epw?macam mana cara nak isytihar wilayah asal..harap dapat bantu.. tq..

  2. Assalamualaikum…sy ada baca entry admin berkenaan pendaftaran syarikat bagi kakitangan awam…saya ingin bertanya bagaimana oula jika saya dah ada syarikat sendiri sebelum lantikan jawatan? Perlu juga minta kebenaran ketua jabatan ke?

  3. salam admin. saya dah download surat kebenaran berniaga tapi ada password nak buka. apa passwordnya? terima kasih.

    1. Isikan borang di atas. Setelah isi, satu pautan akan disediakan. Klik pada pautan tersebut.

      Setelah pautan tersebut dibuka, senarai fail yang berkenaan akan dipapar. Klik pada File > Download (atau Ctrl + S)

  4. salam bro berapa bro cas kalau nak mintak resetup ngix dlm server
    sebab sekrang ada ngix dlm cpanel server saya pakai tapi masalah nye selalu down sendiri dan akan up dlm msa 10-15 minit so nak tanya pendapat bro kalau cpanel sesuia setup fullly ngix with php-fhm pun bagus gaks kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apa yang paling kita nak, itulah yang susah kita dapat